achtergrondkleur-hak4t

Travel directions

I want more information or contact

Fill in your address below for a tailor-made route description.


 

Per auto

Vanuit de richting Zwolle en Meppel
Vanaf de A28 neemt u afrit nummer 22. Onderaan de afrit gaat u richting Dedemsvaart (N377). U passeert Nieuwleusen en Balkbrug. Na Balkbrug rijdt u onder het viaduct van de N48 (Ommen/Hoogeveen) door. U rijdt door tot de afslag Dedemsvaart-zuid. U rijdt hierin, rijdt rechtdoor op de rotonde en vervolgt de weg door de bocht heen, in de tweede bocht neemt u de weg schuin rechts en daarna de 2e weg links. Dat is de Galileistraat.

Vanuit de richting Hardenberg
Vanaf Hardenberg neemt u weg N343 naar Slagharen. U neemt de afslag Dedemsvaart. U rijdt nu op N377. U rijdt door tot de afslag Dedemsvaart-zuid. U rijdt hierin, rijdt rechtdoor op de rotonde en vervolgt de weg door de bocht heen, in de tweede bocht neemt u de weg schuin rechts en daarna de 2e weg links. Dat is de Galileistraat.

Vanuit de richting Ommen en Hoogeveen/Groningen
U neemt de N48 (Ommen/Hoogeveen). Bij de afslag Dedemsvaart rijdt u op de N377 richting Dedemsvaart. U rijdt door tot de afslag Dedemsvaart-zuid. U rijdt hierin, rijdt rechtdoor op de rotonde en vervolgt de weg door de bocht heen, in de tweede bocht neemt u de weg schuin rechts en daarna de 2e weg links. Dat is de Galileistraat.

Vanuit de richting Almelo
Aan het einde van de N36 uit Almelo slaat u linksaf de N34 (Ommen/Hardenberg) op. U neemt de eerste weg rechts (Zwarte Pad) richting Dedemsvaart (60 km-weg met drempels). Aan het eind van deze weg gaat u over de vaart rechtsaf. Daarna neemt u de 1e weg rechts. Dat is de Galileistraat.

Vanuit de richting Emmen en Coevorden
Vanaf de N34 neemt u de afslag naar de N377, richting Slagharen en Dedemsvaart. U komt door De Krim en Slagharen. U rijdt door tot de afslag Dedemsvaart-zuid. U rijdt hierin, rijdt rechtdoor op de rotonde en vervolgt de weg door de bocht heen, in de tweede bocht neemt u de weg schuin rechts en daarna de 2e weg links. Dat is de Galileistraat.

Per trein

Dedemsvaart is niet rechtstreeks per trein te bereiken. Er zijn stations in Zwolle, Hoogeveen, Ommen en Hardenberg. Raadpleeg NS voor route informatie.

Per bus

  • vanuit Zwolle-Dedemsvaart-Coevorden v.v. lijn 29, halte Industrieweg

  • vanuit Hoogeveen-Balkbrug-Ommen v.v. lijn 31 (overstappen in Balkbrug op lijn 29 naar Dedemsvaart), halte Industrieweg

  • vanuit Kampen-Dedemsvaart-Hoogeveen v.v. lijn 82,

  • vanuit Zuidwolde-Oud Avereest-Balkbrug v.v. Buurtbuslijn 194.

I want more information or contact

We will be happy to assist you with your questions or choices.

Marc Hakvoort, CEO